Oferta O firmie Kontakt Jak kupować ? Dostawa i wysyłka Regulamin Zamówienia

POLITYKA PRYWATNOŚCI  extremesat.pl / sklep.extremesat.pl

Polityka prywatności extremesat.pl / sklep.extremesat.pl

Dane osobowe Klientów podawane przy składaniu zamówienia przetwarzane są tylko i wyłącznie na potrzeby jego realizacji. Nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Klientów / użytkowników extremesat.pl. Szanujemy Twoją prywatność.  Dane osobowe naszych Klientów podlegają ochronie zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997r.(Dz.U Nr 133, poz. 883) i Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną(Dz.U.Nr 133,poz. 1204)

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne.Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celu
i w zakresie na jaki wyraziłeś zgodę. W przypadku, gdy postanowisz jednak nie podawać nam danych niezbędnych do realizacji Twojego zamówienia i nie wyrazisz zgody
na ich przetwarzanie, niestety nie będziemy mogli zrealizować Twojego zamówienia.


Jakie dane o Tobie zbieramy ?

Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał się zarejestrować.
Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu / podczas składania zamówienia
Zanim będziemy mogli dokonać transakcji handlowej w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu,
adres e-mail oraz dane dotyczące formy płatności.W przypadku jeśli Klientem jest firma lub instytucja prosimy o podanie pełnej nazwy i numeru NIP


Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty,np. Twój adres IP, nazwa domeny,
rodzaj przeglądarki,
typ systemu operacyjnego

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe , np. imię, nazwisko, adres email itp.


W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane ?
 
Dane osobowe Klientów podawane przy składaniu zamówienia  przetwarzane są tylko i wyłącznie na potrzeby jego realizacji. Nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych Klientów / użytkowników extremesat.pl. W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystywane wyłącznie dla umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja w systemie sklepu internetowego nie jest obowiązkowa -zamówienie można złożyć drogą elektroniczną-przesyłając wiadomość email zawierająca zamówienie na adres sklep@extremesat.pl

Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystywane w celu realizacji transakcji, w tym wysłania Tobie zamówionego towaru, pobrania należności za zakupione produkty/usługi oraz wystawienia dokumentu sprzedaży.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera.
 
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.



W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje
dane organom wymiaru sprawiedliwości.


W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować ?

bJeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie,
jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące realizacji Twojej transakcji.

Jeżeli zapisałeś się na nasz newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, bedziesz od nas otrzymywać drogą emailową nasz Newsletter.


W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych ?


Zmiany swoich danych możesz dokonać przez wysłanie nam wiadomości e-mail o zmianie danych lub po zalogowaniu się do systemu online i wybraniu sekcji Dane.
Możesz wprowadzić zmiany lub usunąc swoej dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera.
Danych użytych
do dokonanej transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć,gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć. 


 Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki w czasie korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką
stronę Ci wyświetlić.
Ciasteczka "cookies" nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasza firma przestrzega restryktywnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Dane osobowe są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.


Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności przez opublikowanie nowej polityki prywatnościna tej stronie

Kontakt

Firma zbierająca dane (właściciel serwisu internetowego extremesat.pl) :
Extreme-SAT Adam Szpoczek , ul. Miliardowicka 55 , 43-518 Ligota
. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności,
prosimy o kontakt korzystając ze strony
kontakt